75.Yıl İlkokulu

Ayaspaşa Mah. Çerkezköy Cad. Okul Sokak No3 SARAY/TEKİRDAĞ
Vizyon
Bilgiyi özümseyen, araştıran, sorgulayan, analitik düşünen ve kritikler yapabilen, bireylerle etkili iletişim kurabilen, toplumsal sorumluluk duyan, çevreye duyarlı, çağdaş ve çağın gereği teknoloji kullanabilen bireyler yetiştirme yolunda destek olmak. Çocukların duygusal, bedensel, zihinsel ve sosyal olarak gelişmelerine; Atatürk, bayrak ve vatan sevgisi kazanmalarına, milli, manevi, ahlaki, kültürel yönden gelişmelerine, benlik kavramlarını geliştirip kendilerini ifade edebilmelerine ve farkındalık özelliklerini en üst düzeyde yansıtabilecek bireyler yetiştirmeye yönelik yardım hizmetini sunmaktır.
Misyon
Öğrencilerimize okul yaşamını sevdirmek, yetenekleri ve ilgi alanları doğrultusunda, zihin, ruh ve kişilik gelişimlerine katkıda bulunmaktır.
Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM
08:35-14.35
Doğlagaz
ilçe merkezinde.
İlçe Merkezi
İl merkezine mesafe 80km. Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.